Στόχος χάκερ αεροπορική εταιρεία – Απέκτησαν πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία 9 εκατ. πελατών
Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους EasyJet, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, από χάκερ που απέκτησαν πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία εννέα εκατομμυρίων πελατών της.
Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους EasyJet, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, από χάκερ που απέκτησαν πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία εννέα εκατομμυρίων πελατών της.
Όπως αναφέρει το Reuters, οι χάκερ απέκτησαν πρόσβαση σε πληροφορίες των emails και των ταξιδιωτικών λεπτομερειών των πελατών, όπως επίσης και στα δεδομένα πιστωτικών καρτών τουλάχιστον 2.000 πελατών της εταιρείας. «Δεν υπάρχει, ωστόσο, πληροφόρηση για κατάχρηση αυτών των προσωπικών δεδομένων.
Είμαστε σε επικοινωνία με τους περίπου 9 εκατ. πελάτες μας για να τους ενημερώσουμε σχετικά με τα βήματα ασφαλείας που πρέπει να διεκπεραιώσουν ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.
- Σε συναγερμό το Ισραήλ για ενδεχόμενη αμερικανική παρέμβαση στο Ιράν – Συνομιλία Ρούμπιο με Νετανιάχου
- Δεύτερη… ΔΕΘ για Τσίπρα και Μητσοτάκη – O σίγουρος δρόμος της «Ιθάκης» – Tρέχει… το Ινστιτούτο
- ΗΠΑ: Ξεσηκωμός ενάντια στην ICE μετά τη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ – Διαδηλώσεις στη Μινεάπολη και άλλες πόλεις
- Άρης και ΑΕΚ κοντράρονται στο «Κλ. Βικελίδης» – Στο ΟΑΚΑ με τον Πανσερραϊκό ο Παναθηναϊκός
- «Οι καρέκλες» του Ιονέσκο: Με τους Μαρία Διακοπαναγιώτου και Πάνο Παπαδόπουλο στο θέατρο του Νέου Κόσμου
- Κορωπί: Φωτιά σε εξέλιξη – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής
- Κλείνει το deal του Ντραγκόφσκι στην Βίντζεβ Λοτζ
- Trail running: Η δυσκολία είναι που το κάνει ξεχωριστό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442