Και ποιος μπορεί να μην υποστηρίξει όσα ισχυρίζεται ο Ντέιβιντ Φολκ; Ο ατζέντης του Μάικλ Τζόρνταν μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του NBC στην Ουάσινγκτον δήλωσε ότι με την άμυνα που παίζεται τώρα στο ΝΒΑ, ο MJ θα είχε κατά μέσο όρο 50-60 πόντους το παιχνίδι.
Υπερβολικός; Οπως και να έχει οι δηλώσεις του έχουν ενδιαφέρον, με τον Φολκ να τονίζει αρχικά: «Με την μηδενική άμυνα που παίζεται σήμερα, χωρίς hand-checking και με τους κανόνες που υπάρχουν, ο Μάικλ Τζόρνταν θα είχε μέσο όρο 50-60 πόντους! Και θα σούταρε με ποσοστό 75% στα σουτ εντός παιδιάς. Αν δεν μπορούσες να τον παίξεις με hand-checking θα ήταν ασταμάτητος».
Μάλιστα δεν έμεινε στον πελάτη του, αλλά έριξε και τα… βέλη του και προς τον Σκότι Πίπεν, για τον οποίο δήλωσε: «Ο Πίπεν ζήλευε τον Μάικλ. Έχει πει κατά καιρούς διάφορα πράγματα που δείχνουν ότι ο Λεμπρόν είναι καλύτερος του Τζόρνταν.
Αν είσαι ο Σκότι Πίπεν και ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν εκείνος που ουσιαστικά έφτιαξε την καριέρα σου και είναι κάτι που το γνωρίζεις καλά, οτιδήποτε αρνητικό και αν πιστεύεις, απλά κράτα το για τον εαυτό σου. Είδαμε στο ντοκιμαντέρ ότι ήθελε να μείνει εκτός ο Πίπεν για χαζούς ρόλους. Για ημικρανία. Πιστεύει κανείς ότι ο Μάικλ θα έχανε ματς για τέτοιον λόγο; Μόνο αν του έδεναν το πόδι δεν θα έπαιζε…»
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.