Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Οι απαιτήσεις της Ίντερ, από την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Λαουτάρο, φαίνεται ότι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, παρά το γεγονός ότι η ρήτρα του Αργεντινού είναι στα 111 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με το «SportMediaset», η Ίντερ είναι έτοιμη να αντικρούσει όποια πρόταση της έρθει από την Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο και για αυτό τον λόγο έχει ετοιμάσει μια «τρελή» αντιπρόταση που ξεπερνάει συνολικά τα 200 εκατ. ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, αν οι Καταλανοί προσεγγίσουν την Ίντερ, τότε η ιταλική ομάδα θα ζητήσει τους Αρτούρο Βιδάλ ως κανονική μεταγραφή, τον Αντουάν Γκριεζμάν ως δανεικό, αλλά και 90 εκατομμύρια ευρώ, για να αφήσουν τον Αργεντινό επιθετικό να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα.
Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Τσέλιε, ο Μάρκο Νίκολιτς τόνισε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι σοβαρή παρά το 4-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Τσέλιε.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup στο βόλεϊ γυναικών. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7.
Χωρίς την Δήμητρα Τσουκαλά, αλλά με ελπίδες για επιτυχίες, αναχώρησε η Εθνική Ομάδα στίβου για το Τόρουν της Πολωνίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.