Ο Σεσκ Φάμπρεγας υπήρξε συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και γενικότερα οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν μια εξαιρετική σχέση, αφού τους ενώνει μια φιλία από πολύ μικρή ηλικία.
Ο Καταλανός μέσος μάλιστα που ξαναέσμιξε με τον Μέσι στην Μπάρτσα αποκάλυψε πως πρόθεση του Αργεντινού σούπερ σταρ είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στους «μπλαουγκράνα».
«Μιλάω με τον Μέσι και η σκέψη του πάντα ήταν να τελειώσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα σύλλογο αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι η καριέρα του θα ολοκληρωθεί στη Μπάρτσα», τόνισε ο μέσος της Μονακό.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Stoiximan Super League και το πρόγραμμα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της regular season της Super League.
Ντεμπούτο στη Serie A με γκολ έκανε ο Αλισον Σάντος ο οποίος ισοφάρισε (2-2, στο 83’) και αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τη Νάπολι. Ο Τσιμίκας, για τη Ρόμα, μπήκε στο ματς στο 72’.