Αμ' έπος, άμ' έργον ο Ανδρουλάκης: το βράδυ στην TV δίνει στοιχεία και για το νόμιμο και για το ηθικό και καταθέτει μήνυση στον Αδωνι που για Predator έπεα πτερέοντα και από τηγανίτα τίποτα
Η ασύλληπτη γκολάρα του 19χρονου Μέσι κόντρα στην Χετάφε, μια μέρα σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια, ήταν ίσως ότι πιο κοντινό έχουμε δει στο γκολ-μύθος του Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία στο Μουντιάλ του 1986.
Ο Λιονέλ Μέσι είναι για τους περισσότερους ο κορυφαίος παίκτης της εποχής μας και για μερικούς μάλιστα ίσως και όλων των εποχών.
Οι συγκρίσεις με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ξεκίνησαν από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και μια από τις αφορμές ήταν αυτό που συνέβη μια μέρα σαν σήμερα, πριν από 13 χρόνια.
Ήταν 18 Απριλίου του 2007 όταν η Μπαρτσελόνα υποδεχόταν την Χετάφε στο Καμπ Νου για τα ημιτελικά του ισπανικού Κυπέλλου και το τελικό σφύριγμα την βρήκε νικήτρια με 5-2.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με ένταση και ρυθμό, η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 87-81 του Άρη Betsson και να κάνει το 1-0 στα προημιτελικά της Stoiximan GBL.
Ο Λανουά όρισε τον Ιταλό διεθνή Ανδρέα Κολόμπο στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ 1-4 της Stoiximan Super League ΑΕΚ-Ολυμπιακός παρά τον σάλο που ξέσπασε στη γειτονική χώρα.