Το δίλημμα δεν είναι εύκολο: Λεμπρόν Τζέιμς ή Γιάννης Αντετοκούνμπο;
Ποιος από τους δύο ήταν ο άτυπος MVP του NBA μέχρι τη διακοπή του;
Αυτός ο οποίος ανέλαβε να απαντήσει ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ.
Ο σταρ των Μπόστον Σέλτικς επέλεξε τον King James, θεωρώντας ότι ήταν ένα επίπεδο πάνω από τον Greek Freak, του οποίου πάντως έπλεξε το εγκώμιο.
Ο Τέιτουμ μίλησε στο Bleacher Report, και μεταξύ των άλλων τιμητικών τίλων που έδωσε ξεχώρισε το συμπαίκτη του Μάρκους Σμαρτ για αμυντικό και τον Τζαζ Μοράντ ως καλύτερο ρούκι.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.