Αν νομίζετε ότι μόνο εσείς, όσοι συνεχίζετε να παίζετε μπάσκετ, νιώθετε… στερητικό σύνδρομο, τώρα που λόγω καραντίνας έχει απαγορευτεί η άθληση κι είναι κλειστά ακόμα και τα… ανοιχτά γηπεδάκια της γειτονιάς, πάρτε θάρρος, καθώς συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια. Ούτε οι παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς μπορούν να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα, τουλάχιστον εκείνοι που δεν έχουν μετατρέψει το σπίτι τους σε… γήπεδο.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος από τη μια νιώθει την έλλειψη της αγαπημένης του συνήθειας, από την άλλη νιώθει… υπέροχα στο Μιλγουόκι, καθώς η ομάδα έχει φροντίσει να μην του(ς) λείψει τίποτα. «Δεν μπορώ να παίξω μπάσκετ. Πολλοί παίκτες ΝΒΑ έχουν γήπεδο στο σπίτι, αλλά εγώ κάνω ασκήσεις. Κάνω ποδήλατο, σηκώνω βάρη, αλλά δεν παίζω μπάσκετ» είπε ο Έλληνας σούπερ σταρ και συμπλήρωσε:
«Οι Μπακς έχουν δώσει σε όλους τους παίκτες ασκήσεις για το σπίτι, ενώ μας λένε και τι πρέπει να τρώμε. Έχουν μια εταιρία catering, που φέρνει φαγητό, σε εμάς και τις οικογένειές μας».
Αν νομίζετε, όμως, ότι είναι μόνο ο Greek Freak που απέχει από το μπάσκετ, μάλλον δεν έχετε ακούσει τον Κρις Μίντλετον.«Από τότε που έκλεισε το προπονητικό μας κέντρο, δεν έχω πρόσβαση στο μπάσκετ, εκτός κι αν πάω σε ένα σπίτι γείτονα μου, για να σουτάρω στην εξωτερική μπασκέτα. Δεν υπάρχει μπάσκετ για μένα» υποστήριξε ο συνοδοιπόρος του Γιάννη στους Μπακς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.