Τι και αν σε όλη την Ευρώπη αναστέλλονται το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με την Ευρωλίγκα αλλά και την FIBA, να σταματούν κάθε δραστηριότητά τους, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό το πότε θα έχουμε και πάλι αγώνες μπάσκετ; Στην Τουρκία τον… χαβά τους.
Οπως έγινε γνωστό λοιπόν, στην γειτονική χώρα δεν θα υπάρξει παύση του πρωταθλήματος.
Αποφασίστηκε ότι όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά κεκλεισμένων των θυρών, απόφαση που σίγουρα προκαλεί απορίες, αφού πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο, την ώρα που αθλητές και προπονητές επιστρέφουν στις πατρίδες του υπό τον φόβο της έξαρσης του κορωνοϊού.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.