Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προς ακύρωση το GP της Μελβούρνης

Προς ακύρωση το GP της Μελβούρνης

Η FIA αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει την ακύρωση του Grand Prix της Μελβούρνης, με το οποίο επρόκειτο να ανοίξει την Κυριακή (15/3) η αυλαία της νέας σεζόν στη Formula 1.

Απόφαση για «λουκέτο» στην Formula 1 δεν έχει ανακοινώσει (ακόμα) η FIA κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ωστόσο σύμφωνα με το BBC, αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει την ακύρωση του Grand Prix της Μελβούρνης, με το οποίο επρόκειτο να ανοίξει την Κυριακή (15/3) η αυλαία της νέας σεζόν.

Μέχρι χθες, η διεθνής ομοσπονδία αυτοκινήτου ήταν απόλυτη ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά, παρά την πανδημία του κορωνοϊού, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, μεταξύ άλλων και από τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον. Όμως, η είδηση ότι η McLaren απέσυρε τη συμμετοχή της από το GP της Μελβούρνης, επειδή ένα μέλος της ομάδας έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η διεξαγωγή και των δύο επόμενων αγώνων, στο Μπαχρέιν (22/3) και στο Βιετνάμ (5/4), ενώ ήδη έχει αναβληθεί το κινεζικό GP. Στη συνέχεια το πρωτάθλημα πρόκειται να «μετακομίσει» στην Ευρώπη για τέσσερις διαδοχικούς αγώνες, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Γερμανίας (5/5).

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024