Ο Ολυμπιακός δεν άφησε την υπόθεση του Μιλάνου να πέσει κάτω. Δεν γινόταν και αλλιώς. Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν στην αντεπίθεση και μερικές ώρες μετά την απόφαση της Ευρωλίγκας για να γίνει κανονικά το παιχνίδι με την Αρμάνι στην Ιταλία, έστειλαν νέα επιστολή προς την διοργανώτρια αρχή.
Σε αυτήν λοιπόν η ομάδα του Πειραιά ζήτησε ουσιαστικά η Ευρωλίγκα να κάνει πίσω, δηλαδή να αναθεωρήσει την απόφασή της για την τέλεση του αγώνα στην Ιταλία.
Ο Ολυμπιακός από την μεριά του έχει ζητήσει το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο είτε να αναβληθεί, είτε να γίνει εκτός Μιλάνου ή ακόμα και σε άλλη χώρα.
Η Ευρωλίγκα από την μεριά της έδειξε ότι δεν συμμερίζεται όσα συμβαίνουν παγκοσμίως, αψηφώντας την πανδημία λόγω του κοροναϊού και την κατάσταση… κόκκινης ζώνης που επικρατεί τώρα στην πόλη της μόδας.
Αναμένεται λοιπόν η απάντησή της στη νέα επιστολή του Ολυμπιακού, ο οποίος σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι, θα κληθεί να ταξιδέψει αυθημερόν στην Γένοβα με πτήση τσάρτερ και στη συνέχεια να πάει οδικώς προς το Μιλάνο.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
O Τάσος Δουβίκας μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και την ντοπιέτα που πέτυχε στο ματς της Κόμο με την Τορίνο, παραχώρησε δηλώσεις και στάθηκε στην πορεία του συνόλου του Φάμπρεγας, αλλά και στη δική του εξέλιξη.
Σαν σήμερα πριν από 31 χρόνια (25/1/1995), ο Ερίκ Καντονά κλωτσάει έναν οπαδό της Κρίσταλ Πάλας στις κερκίδες του «Σέλχαρστ Παρκ» στο Λονδίνο. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία…
LIVE: Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.