Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) υπό τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε σφοδρές επιθέσεις κατά της αεροπορικής βάσης του αεροδρομίου Μιτίγκα της Τρίπολης, προκαλώντας μεγάλες ανθρώπινες και υλικές απώλειες στις τάξεις του τούρκων στρατιωτών και μισθοφόρων.

Πανηγυρικές αναρτήσεις

Πανηγυρικές είναι οι αναρτήσεις του Εθνικού Στρατού της Λιβύης στο Twitter για αυτές τις επιθέσεις και τα καταστροφικά, όπως ισχυρίζονται, αποτελέσματά τους.

Η αεροπορική βάση της Μιτίγκα εκκενώνεται από όλο το τουρκικό προσωπικό που επέζησε.

Αν αισθάνεσαι άσχημα με την τύχη σου, θυμήσου πως υπάρχει ένας Τούρκος που τον βομβαρδίζουν στο αεροδρόμιο Μιτίγκα και κλαίει στο καταφύγιο. Άρα δεν είναι και τόσο άσχημη (η τύχη σου).

H κατεχόμενη αεροπορική βάση της Μιτίγκα απόψε.

«Καταστρέψαμε την αίθουσα επιχειρήσεων»

Η λιβυκή ιστοσελίδα addresslibya.co, επικαλούμενη την Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA) μετέδωσε ότι το πυροβολικό του LNA χτύπησε με ακρίβεια τους στόχους του στην αεροπορική βάση Μιτίγκα της Τρίπολης.

Η υπηρεσία εξήγησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ότι το πυροβολικό κατόρθωσε να καταστρέψει την αίθουσα επιχειρήσεων των τούρκων μισθοφόρων στην αεροπορική βάση, τονίζοντας ότι οι ανθρώπινες και υλικές απώλειες ήταν μεγάλες.

«Επιβεβαίωσαν»

Η Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών αναφέρθηκε στην είσοδο ασθενοφόρων στη βάση, τονίζοντας ότι οι ειδικές δυνάμεις καταστολής της πολιτοφυλακής επιβεβαίωσαν το θέμα με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπηρεσία του LNA διαβεβαίωσε όλους τους πολίτες στην πρωτεύουσα της Λιβύης να μην ανησυχούν για τους ήχους των εκρήξεων που ακούστηκαν κοντά στη στρατιωτική βάση Μιτίγκα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο