Χυδαίες εκφράσεις του περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη κατά Μητσοτάκη: «Να, κι αν είναι οργισμένος!»
Με χυδαίες εκφράσεις συνοδευόμενες από τις ανάλογες χειρονομίες καταφέρεται ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης κατά του πρωθυπουργού και των ΜΑΤ, σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Μετά τα έκτροπα που σημειώθηκαν μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ στα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου σήμερα, Τετάρτη, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πολύ αργά το βράδυ της Τετάρτης να καταφέρεται με χυδαίες εκφράσεις συνοδευόμενες από τις ανάλογες χειρονομίες κατά του πρωθυπουργού και των ΜΑΤ.
Η συνομιλία που ακούγεται στο βίντεο φέρεται να σημειώθηκε λίγη ώρα αφού ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός τον καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τους δημάρχους των νησιών για να αποκλιμακωθεί η ένταση, αλλά και την κυβερνητική απόφαση να αποσυρθούν την Πέμπτη κάποιες δυνάμεις των ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο, προκειμένου να εκτονωθεί λίγο η ένταση.
Ο κ. Μουτζούρης, ακούγεται να χαρακτηρίζει στον συνομιλητή του, -κάποιον καθηγητή, όπως τον αποκαλεί, με πολλούς να θεωρούν ότι πρόκειται για τον υπουργό Γιώργο Γεραπετρίτη- ως «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που έσπευσαν στα νησιά.
Ο κ. Μουτζούρης λέει ακόμη: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει βγήκα με το σπαθί μου».
Στη συνέχεια ανεβάζει τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην μου κάνει παλικαριές ο πρωθυπουργός εμένα, δεν είμαι κανένα παιδάκι», ενώ σε λίγο συστήνει στον συνομιλητή του «Μην τον ανάψεις (σ.σ. τον πρωθυπουργό), γιατί τώρα τον έχει πιάσει…άντε να μη πω τι».
Η συνομιλία προχωρά και ο κ. Μουτζούρης ακούγεται να λέει: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να, κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου (το «να» συνοδεύεται από την ανάλογη χυδαία κίνηση). Και τι έγινε;».

Για να προσθέσει: «Με κάλεσε αύριο, μπορώ να μην έρθω. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».
Κυβερνητικές πηγές: Δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη
Κυβερνητικές πηγές, μετά τη δημοσιοποίηση του video, σχολίαζαν πως «μετά αυτή τη χυδαία συμπεριφορά, δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς».
Για να προσθέσουν: «Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».
Το video που… ξεσπαθώνει ο Μουτζούρης
- ΗΠΑ: Νεκρή σε τροχαίο με εγκατάλειψη η πρώην παιδική σταρ του Nickelodeon, Κιάνα Άντεργουντ
- Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο η Χαντάβα (pic)
- ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» για τις δημοσκοπήσεις, επιμονή στη διεύρυνση και «αναχώματα» απέναντι σε Τσίπρα και Καρυστιανού
- Νέες ταινίες: Όλα τα βλέμματα πάνω στο Marty Supreme και την οσκαρική κούρσα του Τιμοτέ Σαλαμέ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- IRIS: Αυξήθηκαν οι άμεσες πληρωμές – Τι άλλαξε για τους χρήστες
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442