Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η ΠΑΕ Άρης με ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Έλληνα ηθοποιό.
«Μπορεί να μην είσαι πια μαζί μας, αλλά θα είσαι για πάντα εδώ… Οι ταινίες σου θα μεγαλώσουν πολλές γενιές ακόμη… Καλό ταξίδι, Κώστα Βουτσά..», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.