Το αδιέξοδο της ΟΔΚΕ και το γλέντι του Σπύρου Γκόντα
Η επιστολή του Γκόντα, ο προβληματισμός της ΟΔΚΕ και μια επιτροπή, η οποία για την ώρα είναι κενό γράμμα κι έτσι θα παραμείνει ως το τέλος.
Ας θυμηθούμε λίγο πως έχει η ιστορία.
Η Ομοσπονδία των Διαιτητών (ΟΔΚΕ) όρισε τριμελή επιτροπή, προκειμένου να διερευνήσει αν ο Σπύρος Γκόντας κι ο Γιάννης Φούφης έχουν… περάσει την κόκκινη γραμμή κι αν συντρέχουν λόγοι διαγραφής τους!
Μια επιτροπή, η οποία είναι άνευ χαρτοφυλακίου και ουσίας, που λειτουργεί δίχως πρακτικά, μια επιτροπή… βούτυρο στο ψωμί του Γκόντα, ο οποίος έχει φέρει ήδη σε αδιέξοδο την ΟΔΚΕ κι εκείνους που ήθελαν να αποφύγουν τις ευθύνες.
- LIVE: Λεβαδειακός – ΑΕΛ Novibet
- LIVE: Τσέλσι – Έβερτον
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπράιτον
- ΟΦΘ – Ολυμπιακός 8-25: Άνετα το «11×11» στο πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι»
- LIVE: Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Στα ύψη οι τιμές των ξενοδοχείων σε ΗΠΑ και Μεξικό ενόψει Μουντιάλ
- Παρτιζάν: Επιστρέφει τον Ιανουάριο ο Τζόουνς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442