Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κόκκινη που… στέλνει τον Νεϊμάρ στο καρναβάλι του Ρίο

Η κόκκινη που… στέλνει τον Νεϊμάρ στο καρναβάλι του Ρίο

Τη στιγμή που όλα έδειχναν πως ο Βραζιλιάνος θα λείψει για πρώτη φορά από το καρναβάλι του Ρίο έπειτα από έξι χρόνια, η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε κόντρα στην Μπορντό έρχεται να... ανατρέψει τα δεδομένα.

Το εισιτήριο για το καθιερωμένο του ταξίδι στη Βραζιλία φαίνεται πως βρήκε ο Νεϊμάρ στη μορφή μιας… κόκκινης κάρτας. Εδώ και μια εξαετία ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί αποτελεί μόνιμο θαμώνα του περίφημου καρναβαλιού του Ρίο, γεγονός που τον έχει βάλει πολλές φορές στο στόχαστρο του γαλλικού Τύπου.

Είτε με αφορμή κάποιον τραυματισμό είτε εξαιτίας κάποιας ποινής που όφειλε να εκτίσει, ο 28χρονος έβρισκε πάντα την ευκαιρία να πάρει ένα μικρό ρεπό από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και να κάνει το ταξίδι με προορισμό την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Φέτος, όμως, τα πράγματα έδειχναν διαφορετικά, καθώς ο Νεϊμάρ δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και για πρώτη φορά φαινόταν πρόθυμος να αφοσιωθεί πλήρως στο αγωνιστικό πλάνο των Παριζιάνων, χάνοντας επί της ουσίας την ευκαιρία να βρεθεί στο καρναβάλι.

Παρόλα αυτά, η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με τη Μπορντό λίγες στιγμές πριν το φινάλε αλλάζει άρδην τα δεδομένα, καθώς πλέον ο Βραζιλιάνος βρήκε το απαραίτητο… άλλοθι για να μεταβεί τελικά στη Βραζιλία και συγχρόνως να μην ανησυχεί για κάποια τιμωρία από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Άλλωστε, οι αποβολές και οι τραυματισμοί του Νεϊμάρ κάθε χρόνο τέτοια εποχή αποτελούν… συνήθεια που έγινε λατρεία και φαίνεται πως η πάγια τακτική του 28χρονου δεν θα αλλάξει ούτε και φέτος.

Βέβαια, μένει ακόμα να φανεί αν ο έμπειρος άσος θα εκμεταλλευτεί τη… συγκυρία για να απολαύσει το καρναβάλι του Ρίο, γεγονός πάντως που εφόσον συμβεί θα δώσει και πάλι τροφή στον γαλλικό Τύπο να επαναφέρει τις… θεωρίες συνωμοσίας και κατ’ επέκταση να ασκήσει έντονη κριτική προς το πρόσωπό του.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024