Η Ξάνθη βγάζει εισιτήρια ΜΟΝΟ για οπαδούς του ΠΑΟΚ!
Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε ότι δίνει 1.700 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ και δεν βγάζει άλλα σε κυκλοφορία
Την απόφαση να διαθέσει εισιτήρια μόνο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πήρε η ΠΑΕ Ξάνθη, έπειτα από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (21/2) για τα μέτρα ασφαλείας.
Όπως έκαναν γνωστό οι Ακρίτες μέσα από επίσημη ανακοίνωση, συνολικά 1700 εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα τεθούν σε κυκλοφορία μόνο για τους φίλους της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα, ενημερώνουν πως όσοι οπαδοί του συλλόγου θέλουν να εισέλθουν στο γήπεδο θα πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα μέλους και την αστυνομική ταυτότητα.
H ανακοίνωση:
«Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/2/2020 στην οποία συμμετείχαν η ΠΑΕ Ξάνθη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και άλλοι Φορείς, ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η ΠΑΕ Ξάνθη θα δώσει 1250 εισιτήρια στο «πέταλο» για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και 450 στη Θύρα Γ1 κι αυτά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.
Πέρα των συγκεκριμένων αυτών εισιτηρίων, η ΠΑΕ Ξάνθη δεν θα εκδώσει κανένα άλλο εισιτήριο, ούτε για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ούτε για τους φιλάθλους της Ξάνθης.
Οι φίλοι – μέλη της Ξάνθης θα εισέλθουν στο γήπεδο προσκομίζοντας την κάρτα μέλους όπως και την αστυνομική τους ταυτότητα. Δηλαδή, θα υπάρξει ταυτοπροσωπία.
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα φίλο της Ξάνθης εάν δεν επιδείξει κατά την είσοδό του την αστυνομική του ταυτότητα, όπως και την κάρτα μέλους του.
Όλα αυτά, όπως είναι ευκόλως αντιληπτό απ’ όλους γίνονται στην προσπάθεια της Ξάνθης, στο μέρος που της αναλογεί, να συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».
- «Κράξιμο» του Μπάρκλεϊ στους Μπακς: «Έχουν άθλιους τύπους στα αποδυτήρια» (vid)
- Super League: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των play offs
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα: Ώρα υπέρβασης και πρόκρισης για την Ένωση
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442