Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε δελτίο Τύπου, αναφορικά με όσα είπε ενώπιον της αθλητικής δικαστού για την υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθη.

Επίσημο δελτίου Τύπου, στο οποίο αναφέρει ότι ουδέποτε ανέφερε πως έχει συμβόλαια μεταβίβασης μετοχών του Βόλου και του Παναιτωλικού, εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, που παρίσταται στην εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης, εξήγησε ότι έχει στα χέρια του συμβόλαια μεταβίβασης μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα σε συγκεκριμένο πρόσωπο, άμεσης σχέσης με τον Πολυχρόνη Συγγελίδη, λίγες ημέρες αφότου ο τελευταίος είχε πωλήσει ακίνητο στον Ιβάν Σαββίδη!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Αλέξη Κούγια:

«Ενημερώθηκα μετ’ εκπλήξεως ότι διάφορες ιστοσελίδες αναπαράγουν την είδηση ότι κατά την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ ανέφερα ότι έχω στην κατοχή μου συμβόλαια, που αποδεικνύουν ότι τρεις ακόμα ομάδες και συγκεκριμένα ο Βόλος, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκουν στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαψεύδω κατηγορηματικώς τη συγκεκριμένη είδηση.

Ποτέ δεν ανέφερα ότι έχω στη διάθεσή μου συμβόλαια για τη μεταβίβαση των μετοχών του Βόλου και του Παναιτωλικού.

Μίλησα μόνο για δύο συμβόλαια, τα οποία αφορούσαν στη μεταβίβαση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στις 27/02/2015, στον Γιάννη Αυδή, συνέταιρο και αντιπρόσωπο του Πολυχρόνη Συγγελίδη, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε πωλήσει ένα ακίνητο στον Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης, ανέφερα ότι υποπτεύομαι την ΠΑΕ Βόλος, λόγω των πολλών δανεικών και των συμπεριφορών του Αχιλλέα Μπέου και το μόνο το οποίο ανέφερα ήταν όσα ανέφερε στην εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου.

Όλα αυτά τα είπα επιχειρηματολογώντας για τις επιπτώσεις της πολυιδιοκτησίας στον υγιή ανταγωνισμό, που πρέπει να υπάρχει στο ποδόσφαιρο.

Αθήνα, 24/02/2020

Με εκτίμηση

Αλέξης Κούγιας»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr