Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Ραντζέλοβιτς στην εντεκάδα αντί του Μασούρα. Και στόχος το βασικό επιθετικό σχέδιο του ΠΑΟΚ.

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς θα είναι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, απόψε στην Τούμπα. Σε μια επιλογή που δεν αλλάζει την κεντρική ιδέα προσέγγισης των Ερυθρόλευκων, αλλά που όπως φαίνεται βάζει στο «σημάδι» τις επελάσεις του Δημήτρη Γιαννούλη από τον αριστερό διάδρομο του ΠΑΟΚ.

Με 4-3-3 ο Ολυμπιακός. Δηλαδή με Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε και Καμαρά στη μεσαία γραμμή. Τον Βαλμπουενά αριστερά, τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης. Και τον Σέρβο δεξιά, ώστε η ταχύτητα του να δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις στον ΠΑΟΚ που έχει συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης.

Ο Αμπέλ συνηθίζει να κρατά τον δεξιό του μπακ ως τρίτο στόπερ στις κατοχές του Δικεφάλου. Και την ίδια στιγμή να δίνει το δικαίωμα στον εξαιρετικό φέτος Γιαννούλη να παίρνει πρωτοβουλίες και να ανεβαίνει την πλευρά του δίνοντας πλάτος στις επιθέσεις των νταμπλούχων.

Το ξέρει αυτό ο Μαρτίνς. Και προφανώς ποντάρει σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχει στον δεξιό διάδρομο του Ολυμπιακού ο Ομάρ που είναι ένα από τα καλύτερα επιθετικά μπακ του πρωταθλήματος.

Θέλει λοιπόν σε αυτόν τον διάδρομο και τον Ραντζέλοβιτς που έχει ως βασικό όπλο την ταχύτητα. Ένας παίκτης που του αρέσει το ανοιχτό γήπεδο. Και που μπορεί να βοηθήσει και σαν δημιουργός μένοντας κοντά στην γραμμή. Αλλά και που μπορεί να τελειώσει φάσεις συγκλίνοντας και εκτελώντας.

Έχει λογική το ποντάρισμα του Πορτογάλου τεχνικού. Αλλά ως γνωστόν στο ποδόσφαιρο όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και πέρσι είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει τον Νάτχο στη μεσαία γραμμή για να υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα στις κατοχές μπάλας και ένας έξτρα δημιουργός από την πίσω ζώνη, και η πίεση του ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό ούτε να… μπει στην ουσία του ματς.

Όπως και να έχει με την εντεκάδα που καταλαβαίνουμε, οι Ερυθρόλευκοι έχουν στον πάγκο πια τρία «βασικά» επιθετικά όπλα που μπορούν να γίνουν η βάση σε ένα πιθανό plan b. Δίπλα στον Μασούρα στον πάγκο θα είναι ο Χασάν και βέβαια ο Φορτούνης. Άρα λοιπόν μέσω της επιλογής του προπονητή υπάρχουν και έξτρα επιλογές αν τέλος πάντων χρειαστούν.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024