Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική την επόμενη βδομάδα στο Ισραήλ σε ένα ματς πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες.
Η ομάδα του λαού όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι στην Menora Mivtachim Arena θα έχει τη στήριξη του κόσμου της, ο οποίος θα γεμίσει το γήπεδο για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους.
Η Μακάμπι λοιπόν ανακοίνωσε και πάλι sold out, όπως συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια των πρωταθλητών Ισραήλ τη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να έχει τον… έκτο της παίκτη στο πλευρό της.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.