Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συνάντησαν τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, στην Αθήνα. Τι συζητήθηκε, τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές

Ο Ολυμπιακός έχει σφοδρά παράπονα από την Ευρωλίγκα.

Όχι μόνο για το περίφημο BAN, το οποίο δεν έχει καμία βάση (ο Ολυμπιακός έχει στείλει όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχει πληρώσει τις οφειλές του), αλλά και για άλλα ζητήματα.

Πολύ σοβαρά. Κομβικής σημασίας.

Γι’ αυτόν το λόγο, λοιπόν, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, βρέθηκε στην Ελλάδα (από την Ευρωλίγκα υποστηρίζουν ότι ταξίδεψε για θέματα της διοργανώτριας αρχής) το πρωί της Πέμπτης και είχε συνάντηση με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η συνάντηση μπορεί να μην επιβεβαιώνεται από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά δεδομένα διεξήχθη στα γραφεία των προέδρων της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού, και όπως γίνεται αντιληπτό τα θέματα συζήτησης ήταν πολλά. Και σημαντικά.

Και πιθανότατα αφορούν και το θέμα του BAN, εξαιτίας του οποίου οι άνθρωποι του συλλόγου είναι στα… κάγκελα με την Ευρωλίγκα, καθώς στερούνται δύο παίκτες που έχουν ήδη ανακοινωθεί, σε μια περίοδο μάλιστα που ο Ολυμπιακός έχει ξεμείνει από λύσεις.

Πάντως, επίσημα, καμία από τις δύο πλευρές δεν αναφέρει το παραμικρό.

Όχι μόνο για τη συνάντηση, αλλά και για το περιεχόμενό της.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr