Ο επίλογος στην τραγική ιστορία του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα γράφτηκε την περασμένη Παρασκευή (7/2), όταν πραγματοποιήθηκε η κηδεία πατέρα και κόρης.
Στην τελετή παρευρέθησαν, για να πουν το τελευταίο αντίο, μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι του θρύλου των Λος Άντζελες Λέικερς, που έδωσαν το «παρών» στο κοιμητήριο Pacific View Memorial Park στην Καλιφόρνια.
Όλα αυτά έγιναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού δεν παρευρέθησαν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι, σεβόμενοι την επιθυμία της συζύγου του Κόμπι, Βανέσα.
Όμως, στις 24 του μήνα θα γίνει μια μεγάλη τελετή στο Staples Center, όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει με το δικό του τρόπο τον τεράστιο αυτόν άνθρωπο και αθλητή.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.