Τότε καταλαβαίνεις ότι πέρασε ο έρωτας
Είναι προφανές ότι δε θα είναι όλα ρόδινα
Σταδιακά αλλάζουν τα συναισθήματα
Τα συναισθήματά σας δεν είναι στην πιο παρόμοια φάση με την αρχή της σχέσης σας και αυτό ίσως να σε θλίβει πιο πολύ. Θυμάσαι πόσο πιο ενθουσιασμένοι ήσαστε στην αρχή και πόσο ενθουσιασμένοι δεν είσαστε στο παρόν.
Κάθε άνθρωπος βιώνει διαφορετικά τον έρωτα σε μία σχέση. Για άλλους είναι το κορυφαίο στοιχείο ενώ για άλλους είναι χαμηλά στη λίστα. Συνεπώς, αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό, είναι ίσως και ο λόγος που έχετε απομακρυνθεί σεξουαλικά. Πρέπει να φανείς ειλικρινής με τον εαυτό σου ώστε να κάνεις το ίδιο και με το σύντροφό σου.
Εξελίξεις στο άμεσο μέλλον
Σε συνέχεια του προηγούμενου, μετά τον έρωτα, έρχεται η επόμενη φάση στη σχέση του ζευγαριού. Αυτό σηματοδοτεί μία νέα περίοδο και αυτό κρύβει κάποιες δυσκολίες. Μπορεί να χρειάζεσαι χρόνο μέχρι να προσαρμοστείς γιατί ενδεχομένως, δεν έχεις περάσει ξανά την ίδια φάση ή νιώθεις ότι όλα αλλάζουν. Πάρε το χρόνο σου και μοιράσου τις σκέψεις με το σύντροφό σου.
Αν όμως βλέπεις ότι ενώ έχει έρθει το στάδιο της αγάπης, δεν υπάρχει ο ίδιος ενθουσιασμός αλλά υπάρχει μια συνήθεια, τότε τα πράγματα είναι χειρότερα. Είναι χειρότερα από την άποψη ότι τον αγαπάς σαν άνθρωπο και σε αγαπά σαν άνθρωπο, αλλά όχι σε επίπεδο ερωτικό ή σαρκικό ή έστω σε επίπεδο συντρόφου.
Μη μπερδεύεις την αγάπη που έχει ανθρώπινο ενδιαφέρον, με την αγάπη που έχει ένας σύντροφος με έναν άλλον άνθρωπο.
- Μεγάλη αγωνία στους Νάγκετς: Ο Γιόκιτς τραυματίστηκε και αποχώρησε κουτσαίνοντας (vid)
- Κρήτη: «Ελπίζουμε να είναι ζωντανός» – Τι λένε οι γονείς του 33χρονου γιατρού που έχει εξαφανιστεί
- Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο, κερδίζουν οι Μπακς: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στους Χόρνετς (113-123)
- Νικορέστης Χανιωτάκης: «Ο Σμαραγδής μου έδωσε το δικαίωμα να επιλέξω εγώ ποιον ρόλο θα ήθελα να υποδυθώ»
- Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης θέλουν να ξαναγράψουν το διεθνές δίκαιο (sic!) – επί το ακροδεξιότερο…
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή
- Μαρόκο: Οι ημερομηνίες της ομάδας του Ελ Κααμπί στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Κόπα Άφρικα
- Ακίνητα: Στα ύψη οι τιμές στα νεόδμητα διαμερίσματα στην Αθήνα – Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442