Έκανε «θόρυβο» στην πρώτη του προπόνηση με την Γουλβς ο Ποντένσε
Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Γουλβς πραγματοποίησε σήμερα ο Ντάνιελ Ποντένσε
Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της Γουλβς πραγματοποίησε σήμερα ο Ντάνιελ Ποντένσε.
Ο Πορτογάλος, ο οποίος το μεσημέρι ανακοινώθηκε και επίσημα από τη βρετανική ομάδα, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.
Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού μάλιστα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την περιπέτειά του στην Γουλβς, βγάζοντας ασίστ στην πρώτη προπόνηση με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας.
Μια ενέργεια, που ενθουσίασε τον προπονητή του και τους ανθρώπους της Γουλβς, οι οποίοι τον επιβράβευσαν με χειροκροτήματα, ενώ η νέα ομάδα του Πορτογάλου εξτρέμ ανέβασε στα social media το σχετικό βίντεο από την ασίστ του πρώην πλέον «ερυθρόλευκου» μεσοεπιθετικού.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Daniel Podence setting up a Wolves teammate for the first time!
— Wolves (@Wolves) January 30, 2020
- Συγκλονιστική εξέλιξη στο πρωτάθλημα της Πολωνίας – Ο τελευταίος της βαθμολογίας έχει ελπίδες για τον τίτλο
- Τζιρόνα – Μπιλμπάο 3-0: Μεγάλη νίκη για τους Καταλανούς με κορυφαίο τον Ουναΐ
- Super League 2: «Ανάσα» παραμονής ο Νέστος (2-1), νίκησε ο ΠΑΟΚ Β’ (1-0), ισοπαλία ο Ηρακλής (0-0)
- Τρομερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο (pics)
- LIVE: ΟΦΗ – Ολυμπιακός
- Ντε Κολό: «Αν κατακτήσουμε τη Euroleague, ίσως αποσυρθώ»
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (pic)
- LIVE: Ίντερ – Αταλάντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442