Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώνεται η μεταγραφή Ποντένσε στη Γουλβς

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή Ποντένσε στη Γουλβς

Η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς έχει δρομολογηθεί και μέσα στην ημέρα αναμένεται στην Αγγλία ο Πορτογάλος για να ολοκληρωθεί το deal.

Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρώσει την πιο ακριβή πώληση ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς αναμένεται μέσα στην ημέρα ο Ντάνιελ Ποντένσε να μεταβεί στην Αγγλία για τη Γουλβς.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έπειτα από αρκετές μέρες επαφών και μετά από «κολλήματα» που ξεπεράστηκαν θα μετακομίσει στα Γουέστ Μίντλαντς για λογαριασμό της Γουλβς, με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του πάνω από 27 εκατ. ευρώ.

Όμως και ο ίδιος ο Ποντένσε εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή θα καρπωθεί περίπου 3.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο σε ένα χρυσοφόρο deal και για τους δυο. Μέσα στην ημέρα λοιπόν θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τους λύκους που μεγαλώνουν την πορτογαλική παροικία.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται ήδη στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, με τους παίκτες που κοιτάζει ο Πέδρο Μαρτίνς να είναι ο Ντάβιντσον, αλλά και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα. Στο καδρο παραμένει και ο Σεμέντο του ΟΦΗ, που ανήκει στη Φορτούνα Σιτάρντ, αλλά αξιώνει 3 εκατ. ευρώ, ενώ και ο Καρβάλιο της Νότιγχαμ συνεχίζει να απασχολεί.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024