Μετά το τέλος της 18ης αγωνιστικής Γιουβέντους και Ίντερ ήταν ισόβαθμες στην κορυφή της Serie A με 45 βαθμούς. Έκτοτε η Ίντερ «αποφάσισε» να κάνει τον τίτλο του πρωταθλητή… δώρο στη «Γηραιά Κυρία».
Η Ίντερ έφερε τρίτη σερί ισοπαλία με το «αγαπημένο» της 1-1, αυτή τη φορά με την Κάλιαρι και με νίκη απέναντι στη Νάπολι η Γιουβέντους θα έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει με 6 βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και σε μία από αυτές ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ άνοιξε το σκορ για τους «νερατζούρι» στο 29′, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε ακόμη μία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 65′, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν πέτυχε δεύτερο τέρμα. Η Κάλιαρι βγήκε μπροστά και στο 78′ ο πρώην παίκτης των «νερατζούρι», Ράτζα Ναϊνγκολάν, έκανε το 1-1 για την Κάλιαρι με σουτ εκτός περιοχής.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.