Χωρίς Τσιλούλη η αποστολή του Πανιωνίου για Αστέρα
Ο Νίκι Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή του Πανιωνίου για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας μοναδικό απόντα τον Σωτήρη Τσιλούλη που υπέστη διάστρεμμα.
Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας για την 20η αγωνιστική της Super League 1, με τον Σωτήρη Τσιλούλη να παθαίνει διάστρεμμα, χάνοντας το ματς με τους «κυανέρυθρους».
Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, Νίκι Παπαβασιλείου, δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του τους μακροχρόνια απόντες Μαξίμοβιτς, Αρτσε, με την αποστολή του να απαρτίζεται από τους εξής:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.