Αυτά τα τρία ζώδια δεν αλλάζουν με τίποτα σκεπτικό
Μην περιμένεις να δεχτούν αλλαγές και πειραματισμούς
Μην περιμένεις να δεχτούν αλλαγές και πειραματισμούς.
Παρθένος
Πρώτη και καλύτερη είναι η Παρθένος, που είναι ανάγκη ζωής να καταστρώνει προγράμματα (και πλάνα 10 χρόνων, μη σου πούμε) και να τα ακολουθεί ευλαβικά. Το μέγα λάθος που κάνει;
Ποτέ δεν υπολογίζει τον αστάθμητο παράγοντα. Λες και έχει κάνει συμβόλαιο με το σύμπαν ότι οι συνθήκες θα παραμείνουν ίδιες κι αμετάβλητες. Εδώ δεν μπορεί να αποδεχτεί μια αλλαγή στο ημερήσιο πλάνο της και παθαίνει υστερία, πόσο μάλλον να προσαρμοστεί κιόλας.
Ταύρος
Οι Ταύροι ξέρουν ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάντα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι εντάξει με την αλλαγή που τους ωθεί. Είναι πεισματάρηδες και αν πρέπει να γίνει μια αλλαγή, μήπως θα μπορούσε αυτή να έρθει σε μικρές δόσεις;
Τους αρέσει να νιώθουν πως έχουν τον έλεγχο κι όταν συμβαίνει μια απρόσμενη αλλαγή, νιώθουν χαμένοι. Ο Ταύρος μπορεί να μην εκφράζει άμεσα τον τρόπο με τον οποίο δεν του αρέσουν οι αλλαγές και μπορεί να δείχνει ότι την έχει δεχτεί, αλλά η αλήθεια είναι πως τους αγχώνει.
Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως λατρεύει τα πράγματα που είναι σε τάξη. Η αλλαγή δεν είναι μέσα σε αυτά: είναι ακατάστατη, τυχαία και περίπλοκη κι αυτό προκαλεί μεγάλη δυσφορία στον Αιγόκερω. Εάν συμβεί κάτι καταστροφικό, όπως ένας σεισμός και η αλλαγή είναι απαραίτητη, νιώθουν πως όλα είναι ανεξέλεγκτα και ίσως να μην ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.
Δεν τους αρέσει να νιώθουν απροετοίμαστοι ή να μην έχουν ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων. Θέλουν να σώσουν τον κόσμο, αλλά δεν είναι πάντοτε σε θέση να το κάνουν μόλις συμβεί μια αλλαγή.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/news/418553/ta-7-peismatarika-zodia-poy-misoyn-tis-allages
- Γαλλία: Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100 ευρώ επειδή ο γάτος της έκοβε βόλτες την αυλή του γείτονα
- Σεισμός τώρα στη Ναύπακτο
- Αταμάν: «Αν κάνουμε το 2/2 θα είμαστε στα πλέι οφ»
- Αγορά εργασίας: Σε δύσκολη θέση όσοι χάνουν την εργασία τους λόγω της τεχνητής νοημοσύνης
- Μπαρτζώκας: «Τρομερό παιχνίδι από Ντόρσεϊ και Βεζένκοφ»
- Τελικά, ποιος θα σκηνοθετήσει το νέο «Βασικό Ένστικτο»;
- Καιρός: Οι τρεις φάσεις πριν και μετά το Πάσχα – Εναλλαγές θερμών και ψυχρότερων αερίων μαζών
- Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός 79-93: Έσπασε την «κατάρα» και πάει για 6άδα!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442