Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού παράτησε το ποδόσφαιρο και έγινε… ράπερ!

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού παράτησε το ποδόσφαιρο και έγινε… ράπερ!

Ο Κουίνσι, που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, αποφάσισε να αφήσει το ποδόσφαιρο στα 33 του χρόνια και να ασχοληθεί με τη ραπ μουσική. Είναι, πλέον, ο ράπερ blow

Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011 και έμεινε στα μέρη μας για 2,5 χρόνια, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ξαφνικά, στα 33 του χρόνια, αποφάσισε να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με τη ραπ μουσική.

Ο λόγος για τον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε, έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αλλά με μια… τρέλα μέσα του. Τόση που κάποτε, σε μια συνέντευξη που είχε δώσει σε ισπανικό Μέσο, είχε πει ότι ήταν ο καλύτερος μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.

Αυτή η «τρέλα» του Κουίνσι κρατάει έως και σήμερα, στα 33 του χρόνια πια. Αυτή είναι που τον οδήγησε να αφήσει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στη ραπ μουσική. Πλέον είναι ράπερ. Ο Ράπερ «blow» και μάλιστα κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ.

Σε συνέντευξή του, πρόσφατα, ο Κουίνσι αποκάλυψε ότι υιοθέτησε το «blow» ως καλλιτεχνικό όνομα επειδή σκόρπισε όλα του τα χρήματα για να ζει μέσα στην πολυτέλεια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ολλανδία και την Αγγλία, ο Κουίνσι ασχολείται χρόνια με τη ραπ, έχει γράψει και έχει τραγουδήσει πολλά κομμάτια, αλλά προτιμούσε να κρατάει την ανωνυμία του. Τώρα, ετοιμάζεται να μπει δυνατά στη ραπ μουσική σκηνή ως «blow».

View this post on Instagram

Friday 17.01.20 “New Chapter”

A post shared by BLOW “Quincy Owusu Abeyie” (@itsblowmusic) on

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024