Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Χαλκιδική, με θύμα ένα κοριτσάκι 2 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και κάτω από άγνωστες συνθήκες παρασύρθηκε κατά λάθος από όχημα που οδηγούσε ο μπαμπάς του.
Παρασύρθηκε από το αγροτικό
Ειδικότερα, φαίνεται πως το άτυχο παιδί παρασύρθηκε από το αγροτικό που οδηγούσε 38χρονος και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Οι γονείς μετέφεραν άμεσα το παιδί στο νοσοκομείο Κασσάνδρας, ωστόσο οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να διαπιστώσουν τον θάνατό του.
Αφού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:20.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας