Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο γκαρντ των ερυθρολεύκων, Αντώνης Κόνιαρης, μίλησε για τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα τονίζοντας ότι θα βελτιώσει τόσο την ομάδα όσο και τον ίδιο.
Παράλληλα, ο Έλληνας γκαρντ μίλησε για το «πρέπει» της αναμέτρησης τόσο με την Άλμπα (14/01, 21:00), όσο και με τη Μπάγερν (17/01, 20:30).
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Κόνιαρης:
Για το «πρέπει» του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου: «Υπάρχει ένα «πρέπει» και στα δύο ματς. Κάναμε μια καλή νίκη, θέλουμε άλλη μία. Συνήθως δεν είμαστε συγκεντρωμένοι ύστερα από κάτι πολύ καλό. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε».
Για την κατάσταση του Ολυμπιακού: «Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα. Θα γίνουν σταδιακά. Η ομάδα είναι σε έναν καλό ρυθμό. Μαζί με τον κόσμο μας πρέπει να κερδίσουμε».
Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Δεν ξέρω τι θα αλλάξει. Έχουμε ένα ματς την Τρίτη, πρέπει να το κερδίσουμε. Αυτό ξέρω. Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι ο πρώτος Έλληνας που πήρε την Euroleague. Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για εκείνον. Σίγουρα θα βοηθήσει και εμένα και την ομάδα».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.