Οι Μπακς συνεχίζουν ακάθεκτοι την τρελή φετινή τους πορεία, καθώς δεν μπόρεσαν να τους σταματήσουν ούτε οι Μπλέιζερς και μάλιστα στο Πόρτλαντ. Τα ελάφια επικράτησαν με 122-101, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να οργιάζει και να οδηγεί την ομάδα του σε τρίτη σερί νίκη μακριά από το Μιλγουόκι.
Ο Greek Freak μετά την μέτρια εμφάνιση πριν από δυο μέρες πήρε το όπλο του, ήταν ασταμάτητος κι είχε κάνει double – double σε μόλις 9 λεπτά! Ο Έλληνας σούπερ στα έδειξε από την αρχή τον δρόμο και τις άγριες διαθέσεις του και δε άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην παρέα του Καρμέλο Άντονι.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 32 πόντους με 11/19 δίποντα και 2/4 τρίποντα, μάζεψε 17 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 6 ασίστ. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Μίντλετον που σημείωσε 30 πόντους, ενώ 29 είχε ο Μπλέντσο.
Για τους γηπεδούχους που τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Μπακς, ο Άντονι είχε 19 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ 26 πόντους πέτυχε ο Λίλαρντ και 20 ο ΜακΚόλουμ.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.