Η νίκη επί της Βαλένθια δεν κρατά απλά «ζωντανό» τον Ολυμπιακό, στο κυνήγι της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά δείχνει ότι οι παίκτες έχουν ψυχή και την καταθέτουν στο παρκέ.
Η (ηγετική) φωτογραφία του Σπανούλη, το πάθος του Πρίντεζη, η ενέργεια του Παπανικολάου, η αυταπάρνηση του Μιλουτίνοφ κι ο ερχομός του Μπαρτζώκα, άλλαξαν το κλίμα.
Ο Ολυμπιακός είναι ακόμα εδώ. Αλλά, όλα αυτά μπορεί να είναι έως και αδιάφορα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.