Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είναι φιλόζωος και μάλιστα έχει και τρία σκυλάκια. Έχει φροντίσει δε, να δείξει και τις πολιτικές του προτιμήσεις με την ονοματοδοσία τους.
Επέλεξε να τους δώσει ονόματα πρώην προέδρων των ΗΠΑ και συγκεκριμένα τα δύο εκ των συμπαθών τετράποδων φέρουν τα ονόματα Ρίγκαν και Κλίντον. Το τρίτο σκυλάκι της οικογένειας Δένδια είναι ο Μπάιρον.
Στο παρελθόν ο κ. Δένδιας έχει φροντίσει να ευχηθεί για τις μέρες των εορτών αναρτώντας στο προφίλ του στα social media φωτογραφία τους.
Φέτος ο υπουργός Εξωτερικών έκανε το ίδιο, ωστόσο όπως μας πληροφόρησε με την ανάρτησή του, ο «Ρίγκαν» δέχεται ευχές για περαστικά καθώς λόγω τραυματισμού αναγκάστηκε να φορέσει κολάρο.
Τα Χριστούγεννα των… προέδρων (Ρίγκαν και Κλίντον), με τον Ρίγκαν να φοράει κολάρο λόγω τραυματισμού και να δέχεται ευχές για «περαστικά». Στο story o μικρότερος Μπάιρον.
Τα Χριστούγεννα των… προέδρων (Ρίγκαν και Κλίντον) – με τον Ρίγκαν να φοράει κολάρο λόγω τραυματισμού και να δέχεται ευχές για «περαστικά» – και του μικρότερου Μπάιρον. pic.twitter.com/Fy3AOYbYRU
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας