Με όπλο την «ατσάλινη» τους άμυνα η Εθνική Νέων επικράτησε με 6-4 της αντίστοιχης της Σερβίας και παρέμεινε στο θρόνο της πρωταθλήτριας κόσμου.Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά το ματς και χρειάστηκε να περάσουν έξι λεπτά για να επιτευχθεί το πρώτο γκολ.
Το πρώτο οκτάλεπτο έκλεισε με σκορ 2-0 υπέρ της Εθνικής μας και στο δεύτερο η τρομερή άμυνα συνεχίστηκε.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι Σέρβοι χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να πετύχουν τέρμα.
Στο τρίτο οκτάλεπτο δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα, ενώ στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού η Εθνική μας βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν και αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.