Ρόδος: Εκβίαζε 17χρονη με ημίγυμνες φωτογραφίες
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο νέοι γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω σελίδας γνωριμιών και η επικοινωνία τους συνεχίστηκε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης
Για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη βία θα δικαστεί την προσεχή Τετάρτη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου 19χρονος ο οποίος συνελήφθη στη Ρόδο μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 17χρονη από την Κοζάνη.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο νέοι γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω σελίδας γνωριμιών και η επικοινωνία τους συνεχίστηκε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Στο πλαίσιο της επικοινωνίας αυτής, όπως μεταδίδει η «Ροδιακή», ο 19χρονος φέρεται να κατάφερε να αποσπάσει από τη 17χρονη αρχικά μία και μετέπειτα περισσότερες φωτογραφίες της (φωτογραφικό-βιντεοληπτικό υλικό), που απεικόνιζε την ίδια ημίγυμνη.
Απειλές
Ωστόσο ο 19χρονος κατηγορείται ότι στη συνέχεια απαιτούσε περισσότερα παρόμοια δεδομένα, απειλώντας ότι θα δημοσιεύσει το υλικό στο διαδίκτυο.
Η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία της Κοζάνης και άμεσα ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν τον Μάιο του 2019 και συνέλαβαν τον 19χρονο κατηγορούμενο για πορνογραφία ανηλίκων και παράνομη βία.
Στην κατοχή του νεαρού κατηγορούμενου βρέθηκε, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», κινητό τηλέφωνο που περιείχε ψηφιακά αρχεία με το επίμαχο υλικό. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε, συνοδευόμενος από το συνήγορό του, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος αφού άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του, του όρισε ρητή δικάσιμο για τις 18 Δεκεμβρίου 2019 και αφέθηκε ελεύθερος.
- Ουκρανία: Απορρίπτει «τα τελεσίγραφα και τους εκβιασμούς» Ουγγαρίας και Σλοβακίας που την απειλούν με διακοπή ρεύματος
- Βελούχι: Σταματούν λόγω κακοκαιρίας οι νυχτερινές έρευνες για τον εντοπισμό του 74χρονου ορειβάτη
- Χέιζ-Ντέιβις: «Η πρώτη μου φορά σε ελληνικό ντέρμπι, ήταν συναρπαστικό» (vid)
- Πέθανε ο Willie Colón, ένας πρωτοπόρος της salsa μουσικής από το Μπρονξ
- Τι ετοιμάζουν Coca-Cola και PepsiCo για να ανταγωνιστούν τα φάρμακα GLP-1
- Αίγιο: Συνελήφθη 46χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με όπλο εναντίον των τεσσάρων ανηλίκων
- Βίντεο από το Γενικό Κρατικό διαψεύδει τους ισχυρισμούς Γεωργιάδη για επίθεση Ζιαζιά
- Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)
















![Βίντεο: Η Σούδα στο επίκεντρο της κρίσης ΗΠΑ-Ιράν – Γεμάτη F-35 και F-22 η αμερικανική βάση [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/FotoJet-1-12-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442