«Διπλό» κορυφής η Λειψία, πέρασε από το Βερολίνο η Ντόρτμουντ
Η Λειψία έκανε τα εύκολα... δύσκολα, αλλά επιβλήθηκε 3-2 της Πάντερμπορν εκτός έδρας και πήγε μόνη πρώτη στην κορυφή.. «Διπλό» με 10 παίκτες για την Ντόρτμουντ στο Βερολίνο (2-1).
Η Λειψία έκανε τα εύκολα… δύσκολα, αλλά επιβλήθηκε 3-2 της Πάντερμπορν εκτός έδρας και πήγε μόνη πρώτη στην κορυφή.. «Διπλό» με 10 παίκτες για την Ντόρτμουντ στο Βερολίνο (2-1).
Η Λειψία συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στη φετινή Bundesliga, φτάνοντας τους 27 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε το σκορ με τον Σικ στο 4′, με τον Σάμπιτσερ να γράφει το 0-2 ένα λεπτό αργότερα.
Ο Τίμο Βέρνερ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Red Bull για το 0-3 στο 26ο λεπτό, αλλά το ματς δεν είχε τελειώσει.
Ο Μάμπα στο 62ο λεπτό μείωσε σε 1-3 για την Πάντερμπορν, ενώ στο 73′ διαμορφώθηκε το 2-3 με τον Γκιάσουλα. Μέχρι εκεί όμως. Οι φιλοξενούμενοι όμως κράτησαν το σπουδαίο αποτέλεσμα, πιάνοντας ξανά κορυφή.
Την ίδια στιγμή, η Ντόρτμουντ χάλασε το ντεμπούτο Γιούργκεν Κλίνσμαν στον πάγκο της Χέρτα. Δύο γρήγορα γκολ από Σάντσο και Αζάρ διαμόρφωσαν από νωρίς το 0-2, με την Μπορούσια να αντέχει ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο (αποβολή Χούμελς στο 44′) και να φεύγει με το πολύτιμο 1-2 από το Βερολίνο.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε με 3-1 της Άιντραχτ και συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Ποια ματς έχουν οι «ασπιρίνες» μέχρι τον Ολυμπιακό και τι γίνεται με τον τραυματισμό του Μαρκ Φλέκεν.
Ανώτατο όριο στα κόστη των ρόστερ, αυστηρές ποινές και στόχος η βιωσιμότητα – Τι σημαίνει το νέο χρηματοοικονομικό πλαίσιο για τους συλλόγους της Bundesliga και το μέλλον του γερμανικού ποδοσφαίρου