Ο έλληνας αμυντικός τραυματίστηκε στο χθεσινό αγώνα της Άλκμααρ κόντρα στην Παρτιζάν, με το ιατρικό επιτελείο των Ολλανδών να εκφράζει από την πρώτη στιγμή τους φόβους του για σοβαρή ζημιά στο γόνατο.
Οι εξετάσεις, τελικά, στις οποίες υποβλήθηκε ο 22χρονος ξεκαθάρισαν το τοπίο, με τα αποτελέσματα να μην είναι καθόλου καλά.
Όπως έδειξε η μαγνητική, ο Χατζηδιάκος έχει υποστεί ρήξη χιαστού, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου έξι μήνες.
Μάλιστα, ο συγκεκριμένος τραυματισμός έρχεται στη χειρότερη χρονική περίοδο για τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος διήνυε την καλύτερη φάση της καριέρας του, έχοντας καταφέρει παράλληλα να κερδίσει επάξια και την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.