Μικτές τάσεις στο χρηματιστήριο του Τόκιο
Μικτές τάσεις επικρατούν μέχρι στιγμής κατά τη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου στο Τόκιο.
Μικτές τάσεις επικρατούν μέχρι στιγμής κατά τη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου στο Τόκιο.
Ανησυχίες για το εμπόριο
Από τη μια η Wall Street έφθασε σε νέα ιστορικά υψηλά μετά την αναθεώρηση των δεδομένων για το ΑΕΠ και την ανεργία στις ΗΠΑ, από την άλλη όμως εντείνονται οι ανησυχίες για την πορεία των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Ουάσιγκτον και το Πεκίνο με σκοπό να τερματιστεί ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσά στις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη.
Οι δείκτες
Στις 11:05 [τοπική ώρα• 04:05 ώρα Ελλάδας], ο δείκτης Nikkei κατέγραφε άνοδο 9,46 μονάδων (+0,040%), στις 23.447,23 μονάδες. Λίγη ώρα μετά την έναρξη των συναλλαγών, στις 09:15 [02:15], ο δείκτης σημείωνε άνοδο +0,07%.
Αντιθέτως, ο ευρύτερος δείκτης Topix, που θεωρείται ενδεικτικός της γενικής τάσης, κατέγραφε πτώση 1,05 μονάδας (−0,061%), στις 1.709,93 μονάδες. Νωρίτερα, σημείωνε πτώση –0,04%.
Πηγή: ΑΠΕ
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στον ορίζοντα – Με τι όπλα θα γίνει ο επόμενος μεγάλος πόλεμος
- «Στάση / ποτάμι»: Το δυστύχημα των Τεμπών γίνεται θεατρικό έργο στο «Ίσον»
- Γιατί οι δημοκρατικοί ηγέτες του κόσμου αποφεύγουν το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ… όπως ο διάολος το λιβάνι
- Αρκάς: Η καλημέρα σε κλίμα Τσικνοπέμπτης
- Ένταση και φωτιά σε πτέρυγα των φυλακών Τρικάλων
- Τσάι: Είναι το καλύτερο ρόφημα για το πρωί;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442