Ολυμπιακός : Που είναι ικανοποιημένος και τι πρέπει να κάνει
Σε αυτό το ταξίδι επιστροφής κάτω από τα άστρα μόνο… τρέλες προκύπτουν ως εδώ. Και μιας και συμβαίνουν μονίμως για τους «άλλους»: Θα πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι οι Ερυθρόλευκοι που μια στροφή πριν από το φινάλε κρατούν ακόμη την τύχη στα χέρια τους.
Αν σου έλεγε κάποιος τη βραδιά της κλήρωσης πως ο Ολυμπιακός θα έβαζε τέσσερα γκολ στην Τότεναμ σε αυτόν τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα έπαιρνε έναν βαθμό, πιθανότατα θα τον περνούσες για τρελό.
Και για τον αριθμό των γκολ σε βάρος της περσινής φιναλίστ και φυσικά για την «ισοτιμία».
Σε αυτή το ταξίδι επιστροφής κάτω από τα άστρα όμως ως τώρα μόνο… τρέλες προκύπτουν ως εδώ.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Μετά από μία ακόμη κακή εμφάνιση, ο Άρης έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στο «Βικελίδης» και συμπλήρωσε 86 ημέρες χωρίς νίκη στην έδρα του στη Super League.
Ο Ολυμπιακός γύρισε από το 2-0 και έκανε την ολική ανατροπή παίρνοντας το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ.
Μετά τις δύο γκέλες-σοκ, η Άρσεναλ πήρε τεράστιο «διπλό» (1-4) επί της Τότεναμ στο… θεωρητικό ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου και ξέφυγε ξανά στο -5 από τη Σίτι.