Η ΑΕΚ απέτυχε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική να φτάσει στη νίκη και η άσχημη εμφάνιση της ομάδας, έφερε τις έντονες αποδοκιμασίες από μεριάς του κόσμου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Η ΑΕΚ μετά την ήττα-«μαχαιριά» από τον Παναθηναϊκό, δεν τα κατάφερε ούτε με τον Άρη που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 54ο λεπτό, μένοντας στο 1-1.
Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα έφερε τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου προς την ομάδα, τον Νίκο Κωστένογλου και τους παίκτες, τόσο για την «προβληματική» εμφάνιση, όσο και για το αποτέλεσμα.
Η αδυναμία της ΑΕΚ να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στους «κίτρινους» την άφησε πολύ πίσω από την την κορυφή, με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να μοιράζονται την πρώτη θέση έχοντας συγκεντρώσει αμφότεροι 27 βαθμούς και την «Ένωση» να είναι στην τρίτη θέση με εννέα λιγότερους (18).
Η «Ένωση» έχει σημειώσει μόλις δύο νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια και ο προβληματισμός «γιγαντώνεται», σε μια σεζόν που στόχος όλων στην ομάδα ήταν το πρωτάθλημα.
Τέλος η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, μετράει με το Big-4 (Άρη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό), 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.
Με μια σειρά αναρτήσεών του στο X, ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, απάντησε σε όσα είπε για τον τραυματισμό του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, εξαπολύοντας μια απίθανη προσωπική επίθεση εναντίον του Τούρκου παλαίμαχου άσου.