Για πολλούς είναι ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες που έχουν περάσει από τα γήπεδα.
Πολλοί τον συγκρίνουν με τον Κόμπι Μπράιαντ, αλλά και τον θρύλο του αθλήματος Μάικλ Τζόρνταν. Ο λόγος για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο αστέρας του NBA δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς να τον σταματούν στο δρόμο και να του ζητούν αυτόγραφα και φωτογραφίες.
Και σε ένα βαθμό είναι λογικό να έχει κουραστεί και να υπάρχουν στιγμές που θέλει την ησυχία του. Ωστόσο, αυτή τη φορά ίσως… το παράκανε.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε βίντεο που τραβήχτηκε στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών και δίνει στη διασημότητα το δίκτυο TMZ, ο άσος του μπάσκετ κατευθύνεται σε SUV, βγαίνοντας από εστιατόριο της περιοχής.
Μαζί του είναι και ο επίσης μπασκετμπολίστας, Κρις Πολ. Τους πλησιάζουν δύο θαυμαστές για να ζητήσουν αυτόγραφο. Όμως, ο ΛεΜπρον Τζέιμς φαίνεται, αντί να τους δίνει αυτόγραφο, να σηκώνει το πόδια και να αερίζεται, με τον ήχο να καταγράφεται δυνατά και καθαρά στο βίντεο.
Οι θαυμαστές του Αμερικανού άσου, ωστόσο, δεν φάνηκαν να ενοχλούνται, μάλιστα, γέλασαν.
Παρ’ όλα αυτά το βίντεο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα Social Media.
Κάποιοι, μάλιστα σχολίασαν πως ο αμερικανός άσος δεν πρέπει ούτε κατά διάνοια να θεωρείται ως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, αφού η οποιαδήποτε σύγκριση, τουλάχιστον όσον αφορά στους τρόπους και την ευγένεια, με τον έτερο μεγάλο του αθλήματος, τον Μάικλ Τζόρνταν, είναι το λιγότερο ατυχής.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια