Μπουχαλάκης: «Να μας ταρακουνήσει το σημερινό ματς»
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κλήθηκε να σχολιάσει την απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, επισημαίνοντας ότι το σημερινό αποτέλεσμα θα τους ωθήσει να δώσουν περισσότερα στη συνέχεια.
Ο Ολυμπιακός έμεινε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο, με τους παίκτες των Ερυθρόλευκων να χάνουν στο 88ο λεπτό το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη.
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μίλησε στα κανάλια novasports για την εικόνα της ομάδας του, τόνισε ότι υπεύθυνοι είναι οι παίκτες και όχι ο προπονητής, υπογραμμίζοντας ότι η «γκέλα» ίσως τους…ταρακουνήσει ενόψει συνέχειας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το πως ήρθε το 1-1: «Δεν το περιμέναμε και μετά το 1-0 ήμασταν νωχελική . Έπρεπε να καθαρισουμε το ματς νωρίτερα. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε απογοητευμένοι».
Για τις δηλώσεις του Μαρτίνς: «Πρέπει κάποιοι παίκτες να βγουν μπροστά και να πάρουν την ομάδα στις πλάτες του στη δύσκολη στιγμή. Η ευθύνη βαραίνει καθαρά τους παίκτες και δεν φταίει ο προπονητής».
Για τον Βαλμπουενά: «Ο Βαλμπουενά είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής. Το καλό είναι πως είναι υγιής και ότι μπορεί να μας βοηθήσει»
Για το πως θα λειτουργήσει το ματς αυτό: «Δεν το περιμέναμε αλλά ίσως μας βοηθήσει. Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε για την ομάδα πάνω απ΄όλα. Έχουμε την ποιότητα, τον χαρακτήρα και τους παίκτες για να το ξεπεράσουμε.
Πρέπει να προχωρήσουμε και να αφήσουμε πίσω το ματς. Ίσως μας ταρακουνήσει λίγο η σημερινή ισοπαλία, για να δώσουμε περισσότερα. Πρέπει όλοι να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει»
Για τη συνέχεια: «Το παιχνίδι της Τρίτης και το παιχνίδι της Κυριακής είναι διαφορετικά. Πρέπει να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά»
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δεύτερη αγωνιστική των play-out της Super League και η μάχη της παραμονής περιλαμβάνει τον... τελικό ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Αστέρα, αλλά και ακόμη δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.
Δεύτερη ημέρα προημιτελικών στο Champions League την Μεγάλη Τετάρτη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Βαρκελώνη και Παρίσι για δυο σούπερ ευρωπαϊκά ντέρμπι.
Ορεξάτος ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον προημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα και αφού υποκλίθηκε στον... απερχόμενο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμέν, έπειτα του διαμήνυσε ότι αν σταματήσει να τρέχει θα τον κάνει αλλαγή!