Ο Γκίας Ζαχίντ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και πρέπει να μείνει εκτός τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Έτσι, η επιστροφή του εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί από τον επόμενο μήνα, με το θετικό να είναι πάντως ότι ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού απέφυγε τα χειρότερα.
Για να επανέλθει πάντως το συντομότερο δυνατό και να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρόβλημά του, τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα φοράει στο αριστερό του πόδι έναν κηδεμόνα και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις κινήσεις του.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.
Το σερί της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου που ψάχνει φέτος ότι έχει να πετύχει από το 2012 «τρέχοντας» μια απίθανη σεζόν που υπό νορμάλ συνθήκες θα την καθιστούσαν φαβορί. Η Ρεάλ όμως…
Ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Νάντο Ντε Κολό, επιβεβαίωσε με δήλωσή του ότι στο φινάλε της φετινής σεζόν, θα αποσυρθεί οριστικά από την ενεργό δράση.
Η αγωνιστική πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και οι συνεχείς ήττες, μοιραία φέρνουν τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα και στη χειρότερη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη μετά το 2018.