Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Η άνοδος και η πτώση του Μαυρομάτη

Παναθηναϊκός : Η άνοδος και η πτώση του Μαυρομάτη

Από αναντικατάστατος στην ενδεκάδα, ο Φάνης Μαυρομάτης έχει παγιωθεί στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το «10» γράφει για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό και τις επιλογές του για το μέλλον.

Ο Φάνης Μαυρομάτης έχει προλάβει να ζήσει τα «πάνω-κάτω» του ποδοσφαίρου στον απόλυτο βαθμό. Σε μόλις 1,5 χρόνο έχει περάσει από διαφορετικές καταστάσεις στον Παναθηναϊκό: άγνωστος και άσημος, μετά βασικός και αντικαταστατός, κατόπιν με σοβαρό τραυματισμό και πλέον μεταξύ πάγκου και εξέδρας…

Το καλοκαίρι του 2018, ο Μαυρομάτης άρχισε την πρώτη επαγγελματική σεζόν του στη Superleague ως ένας από τους πολλούς μικρούς υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Στον Παναθηναϊκό των περιορισμών στη συγκρότηση του ρόστερ και του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, ο Μαυρομάτης αναζητούσε την ευκαιρία του, που δεν άργησε να έρθει.Στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Λαμία τη 2η αγωνιστική, ο βασικός αριστερός στόπερ Βαγγέλης Οικονόμου τραυματίστηκε και ο Δώνης επιστράτευσε τον Μαυρομάτη.

Έκτοτε, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός διατήρηση τη θέση του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και υποπίπτοντας σε επιπόλαια λάθη, που κόστισαν βαθμούς στον Παναθηναϊκό, όπως στο εντός έδρας 2-2 με την Ξάνθη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024