Παναθηναϊκός – Αλμπα Βερολίνου : Φοβερό πρώτο δεκάλεπτο
Οι Πράσινοι ήταν εξαιρετικοί στην επίθεση στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με την Αλμπα, αλλά ήταν τραγικοί στην άμυνα – 13 πόντους σε 1 δεκάλεπτο από τον Παπαπέτρου.
Σαν… βαρέλια βλέπουν τα δύο καλάθια στο ΟΑΚΑ οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της Αλμπα, με τις δύο ομάδες να κλείνουν το 1ο δεκάλεπτο έχοντας πετύχει από 31 πόντους!
Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο έχοντας 12/17 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 1/1 βολές, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού και να βάζει 13 πόντους, έχοντας 5/6 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.
Εξαιρετικοί ήταν επίσης οι Ουάιλι και Τόμας, με τους δύο παίκτες να έχουν από 8 πόντους, ενώ δύο πόντους είχε ο Καλάθης. Ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικός στην επίθεση, αλλά την ίδια ώρα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνα, καθώς δέχθηκε επίσης 31 πόντους.
Η γερμανική ομάδα έδωσε υψηλό τέμπο στον αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί. Δείτε τα «πράσινα» στατιστικά του πρώτου δεκαλέπτου.
Με το τέρμα του Μπλανκ στο 77′ η Ηλιούπολη επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού Β’ για τη 17η αγωνιστική της Super League 2 και πέτυχε σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Άρης για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Άρη στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Γένσεν έμεινε εκτός καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό.