Η ΑΕΚ κινείται ήδη ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης του Γενάρη, που κρίνεται απαραίτητη προκειμένου η ομάδα να καλύψει τα κενά που υπάρχουν και να βελτιωθεί.
Ο Ίλια Ίβιτς έχει συγκεκριμένους στόχους στην ατζέντα του, με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή να έχει πάρει την απόφαση για απόκτηση ενός εξτρέμ, ενός κεντρικού χαφ και ενός στόπερ.
Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τις τρεις προσθήκες που προαναφέραμε παραπάνω, όμως για να είναι… ευέλικτη οικονομικά, θα πρέπει να προκύψουν έσοδα.
Κάτι που μπορεί να συμβεί μέσω μιας πώλησης, με συγκεκριμένους Κιτρινόμαυρους να βρίσκονται στη «βιτρίνα» και να έχουν τραβήξει –άλλος λίγο άλλος πολύ – τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος όλων των παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής - Η θέση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο πέρασε η Σερβία μετά τη νίκη της κόντρα στην Ιταλία με 17-13. Στον μικρό τελικό οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στην μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Ο δήμαρχος της Νάπολι Γκαετάνο Μανφρέντι δήλωσε ότι «η τιμητική υπηκοότητα για τον πρόεδρο είναι μια ισχυρή βούληση που έχουμε και θα την υλοποιήσουμε σύντομα»