Μοιάζει με ψέμα, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Ο Δημήτρης Ιτούδης έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής ομάδας κι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τον απέρριψε!
Ο πρωταθλητής Ευρώπης κατόρθωσε να πάρει το ΟΚ της ΤΣΣΚΑ, προκειμένου να μπορέσει να κοουτσάρει την Εθνική Ελλάδας, όμως δεν βρήκε ανταπόκριση από την πλευρά της Ομοσπονδίας.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12