Ολυμπιακός: Ποιο είναι το πλάνο νίκης με την ΑΕΚ
Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το Κυριακάτικο ντέρμπι. Τι έχει ξεχωρίσει στην ΑΕΚ και τι θεωρεί «κλειδί» για την επικράτηση.
Έχει… μαλλιάσει η γλώσσα του Πέδρο Μαρτίνς να επαναλαμβάνει πως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα.
Το αν αυτό σημαίνει πως έχει… παρατήσει το Τσάμπιονς Λιγκ φάνηκε στο πως προετοίμασε και παρέταξε τον Ολυμπιακό απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν.
Ο Μαρτίνς επιδιώκει με το «γεμάτο» ρόστερ που έχει να πετύχει ο Ολυμπιακός κάτι που καμία ελληνική ομάδα δεν μπορεί.
Να πετύχει παντού.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… έγινε γήπεδο! (pics)
- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς νίκησε τον Ολυμπιακό και πέρασε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος
- Αφρικανική φαρσοκωμωδία: Η CAF «ράβει» νέους κανονισμούς μετά το δικαστικό πραξικόπημα κατά της Σενεγάλης
- Έφτασε στην Ουγγαρία η Εθνική (vid)
- Μουρίνιο: «Μέτρια ομάδα η Πορτογαλία χωρίς τον Κριστιάνο»
- Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Κερατσινίου 35-17: Άνετη νίκη με κορυφαία την Ωρολογά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442