Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP του NBA, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς και, αν όχι ο κορυφαίος, ανάμεσα στους 2-3 καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος.
Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «jsonline.com» μία δήλωση που φέρεται να έκανε, σε πανεπιστημιακή έρευνα στην οποία συμμετείχε την περασμένη άνοιξη, προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με το αν το μέλλον του σούπερ σταρ των Μπακς θα είναι στο Μιλγουόκι.
«Θέλω οι Μπακς να χτίσουν νοοτροπία νικητή. Μέχρι τώρα, τα πάμε πολύ καλά και αν αυτό έχει διάρκεια, δεν θέλω να είμαι σε κανένα άλλο μέρος. Αλλά αν είμαστε κατώτεροι των προσδοκιών (underperforming) στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά, η απόφαση για το που θα υπογράψω θα γίνει πολύ πιο δύσκολη».
«Δεν ήμουν στην αίθουσα όταν ο Αντετοκούνμπο το είπε αυτό, οπότε δεν ξέρω αν τον… τσίγκλισαν λίγο, ώστε να δημιουργήσουν σύγκρουση και να είναι επιτυχημένη η έρευνα», ανέφερε ο συνιδιοκτήτης των Μπακς, Τζέιμι Ντίναν, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.