Μέσι για Νεϊμάρ : «Πίστεψα ότι θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι πίστευε πως θα αναγκαζόταν να παίξει εναντίον του άλλοτε συμπαίκτη του Νεϊμάρ στα παιχνίδια Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης.
Την ανησυχία του ότι θα αναγκαζόταν να τεθεί αντιμέτωπος με τον Νεϊμάρ στο «Clásico» αποκάλυψε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θεωρούσε ότι η μετακόμιση του άλλοτε συμπαίκτη του στο Μπερναμπέου ήταν θέμα χρόνου.
«Πίστεψα ότι ο Νεϊμάρ θα πήγαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν επέστρεφε στη Μπαρτσελόνα. Ήθελε πάρα πολύ να φύγει από το Παρίσι και το έδειξε με κάθε τρόπο. Είχα πειστεί ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ και η Ρεαλ Μαδρίτης θα έκαναν τα πάντα για να τον υπογράψουν» σχολίασε ο Μέσι στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1.
Η κατάσταση του Νεϊμάρ ήταν περίπλοκη το προηγούμενο καλοκαίρι και πέρασε από διάφορα στάδιο. Ο Βραζιλιάνος πίεσε με κάθε τρόπο τη διοίκηση της Παρί για να τον πουλήσει, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Νεϊμάρ φερόταν έτοιμος για την επιστροφή στη Βαρκελώνη, ενώ και η Ρεάλ έδειξε ενδιαφέρον. Τελικά, ο Βραζιλιάνος θα μείνει στην γαλλική πρωτεύουσα τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.